Prodhimi dhe Cilësia

Si prodhojmë elemente ngrohjeje me jetëgjatësi të lartë?

Analiza e përbërjes së telit të ngrohjes

Analiza e përbërjes së telit të ngrohjes
Raporti i testit SPECTRO

Raporti i testit SPECTRO

Inxhinierët tanë të laboratorit kryejnë teste të përbërjes në çdo grup të porosive të telit të rezistencës çdo ditë. Ky është një test i analizës së përbërjes duke përdorur analizuesin e përbërjes së aliazhit SPECTRO, duke siguruar përputhjen 100% të të gjitha produkteve tona të aliazhit të rezistencës me standardet GB/ASTM.

Mikroanaliza Metalografike

Mikroanaliza Metalografike

Ekzaminimi mikroskopik i mikrostrukturës dhe kristaleve të brendshme të telit të ngrohjes kryhet për të kontrolluar për defekte dhe për të përcaktuar nëse përbërja e telit ngrohës është e kënaqshme.

Pjekja e telave të ngrohjes

Pjekja e telave të ngrohjes
Pjekja për zbutjen e telave të ngrohjes

Pjekja për zbutjen e telave të ngrohjes

Teli i ngrohjes nxehet në një temperaturë të caktuar në një furrë pjekjeje, mbahet për një kohë të mjaftueshme dhe më pas ftohet me një shpejtësi të përshtatshme. Ky proces mund të zvogëlojë fortësinë, të përmirësojë përpunimin, të zvogëlojë stresin e mbetur, të stabilizojë dimensionet dhe të zvogëlojë tendencën për deformim dhe çarje.

Trajtimi termik i oksidimit të telit të ngrohjes

Trajtimi termik i oksidimit të telit të ngrohjes

Teli ngrohës i plagës vendoset në një furrë me temperaturë të lartë në 800/900 gradë Celsius për trajtim termik, duke rritur shtresën e oksidit në sipërfaqen e telit të mbështjellë për të rritur ngarkesën sipërfaqësore dhe për të përmirësuar jetëgjatësinë e tij.

Testimi Elektrik i Tubave të Ngrohjes

Testimi Elektrik i Tubave të Ngrohjes
100% Inspektim Gjithëpërfshirës

100% Inspektim Gjithëpërfshirës

Çdo tel ngrohës i nënshtrohet një kontrolli rigoroz të cilësisë përpara paketimit, duke ndjekur këto hapa: kontrolloni pamjen, siguroni uniformitetin e përcjellësve, kontrolloni rezistencën e përcjellësit dhe testoni funksionimin e të gjithë tubave të ngrohjes kuarci.

Testimi gjatë gjithë jetës

Testimi gjatë gjithë jetës

Testimi rutinë gjatë gjithë jetës përpara dërgesës. Teli ndizet për 20 minuta dhe fiket për 10 minuta, 600 herë nën tension të qëndrueshëm, pa thyerje teli. Teli funksionon vazhdimisht për 3000 orë nën tension të qëndrueshëm pa u prishur. Ky proces siguron një jetë shërbimi prej 3000-5000 orë për elementin ngrohës.

Si i transportojmë në mënyrë të sigurt mallrat tuaja?

Zona më e cenueshme

Zona më e cenueshme

Tubat e ngrohjes me kuarc janë produkte të brishta dhe zona më e mundshme për t'u thyer gjatë transportit është lidhja midis tubit të kuarcit dhe qeramikës në të dy skajet.

Mbrojtje speciale

Shtimi i mëngëve të silikonit ose shiritit me temperaturë të lartë në të dy skajet e tubit të kuarcit mund të minimizojë shkallën e dëmtimit të mallrave, duke siguruar më shumë mbrojtje në krahasim me tubat pa silikon. Tubat e ngrohjes janë më të sigurta gjatë transportit dhe instalimit.

Paketim i arsyeshëm

Me shumë vite përvojë në industri, ne bëjmë çdo përpjekje për të minimizuar mundësinë e thyerjes së tubit të ngrohjes. Çdo tub i përfunduar mund të kalojë një test rënie prej 25 cm pa u thyer.

Ngarkimi i sigurt

Ne punësojmë punëtorë me përvojë për ngarkim për të minimizuar mundësinë e dëmtimit përpara transportit. Ne përpiqemi të minimizojmë rrezikun e dëmtimit në nivelin më të ulët të mundshëm.

Ngarkimi i sigurt

Sistemi i standardizuar i menaxhimit të cilësisë

Inspektoni pamjen

Inspektoni pamjen, kontrolloni për ngrohje uniforme të telit, ekzaminoni rezistencën e telit dhe testoni funksionimin e të gjithë tubave të ngrohjes, midis kontrolleve të tjera.
Çdo grumbull shufrash çeliku të shkrirë deri në formimin e telave të imta i nënshtrohet kontrollit të përpiktë të cilësisë në çdo fazë, nga lëndët e para deri te produktet e gatshme, duke siguruar cilësi të qëndrueshme dhe të besueshme.

Ne kryejmë me përgjegjësi teste, regjistrojmë dhe analizojmë të dhënat tona të testimit për të siguruar cilësinë e telave tanë. Ne zbatojmë masa të rrepta të kontrollit të cilësisë për të gjitha materialet për të siguruar që cilësia jonë të mbetet e qëndrueshme dhe e lartë.

Sistemi i standardizuar i menaxhimit të cilësisë

Ne kemi laboratorë në shkallë të gjerë dhe pajisje të avancuara, të dedikuara për të përsosur një sistem të standardizuar të kontrollit të cilësisë së produktit për të siguruar cilësi të vazhdueshme dhe të besueshme të produktit.

laboratorët

Partner me ne sot

Përjetoni cilësinë dhe shërbimin e pamposhtur të GlobalQT. Na kontaktoni tani për nevojat tuaja për tuba dhe ngrohës kuarci.

sqAlbanian
滚动至顶部

Request a consultation

Ne do t'ju kontaktojmë brenda 1 dite pune, ju lutemi kushtojini vëmendje emailit me prapashtesë "@globalquartztube.com"