Tuba kuarci

Aktualisht posedojmë 8 furra me tuba kuarci, me kapacitet prodhimi ditor deri në 12 tonë tuba kuarci.

Tub kuarci Qumështor

Tubi qumështor i kuarcit ka avantazhet e të qenit rezistent ndaj acideve dhe bazave të forta, duke lejuar përdorimin afatgjatë nën 1050°C. Përdoret gjerësisht për elementët e ngrohjes me kuarc dhe është zgjedhja më ekonomike në krahasim me ngjyrat e tjera.

Tub kuarci Qumështor
Tub qelqi kuarci i hapur me një skaj të mbyllur dhe me dy skaje të hapura
PronaVlera
Dendësia1,92x10³ kg/m³
Forca e Ngjeshjes>1,0x10⁹ Pa (N/m²)
Koeficienti i Zgjerimit Termik5,4x10-7 cm/cm
Përçueshmëri termikeI ULËT
Nxehtësia specifike640 J/kg (në 1600°C)
Pika e zbutjes1200°C
Pika e Pjekjes1050°C
OD e disponueshmeOD 4 mm - OD 120 mm
Gjatësia e disponueshme20 mm - 5000 mm
PërbërjaPërmbajtja e silicës (SiO2) > 99,91 TP3T
Transmetimi70%+ Transmetim me infra të kuqe të largët
Rezistenca ndaj nxehtësisëMbajeni në mjedis 900°C për 15 minuta, më pas transferojeni në instrumente të lëngëta me temperaturë 20°C (cikli 3 herë), pa asnjë çarje.

Tub qelqi kuarci i mbyllur me një fund

Tub qelqi kuarci i hapur me dy skaje

Madhësitë tona standarde përfshijnë OD10mm, OD12mm, OD18mm, OD23mm, OD35mm dhe OD38mm, me stoqe të mjaftueshme në dispozicion.

 

Forma të ndryshme të tubave kuarci

Tub kuarci në formë C

Tub kuarci në formë C

Tub kuarci në formë U

Tub kuarci në formë U

Tub kuarci në formë C i vogël

Tub kuarci në formë C

Tub kuarci me diametër të madh

Tub kuarci me diametër të madh

Ne ofrojmë shërbime të personalizuara të tubave kuarci. Ju ftojmë të lidheni me ne për informacion të detajuar dhe zgjidhje të personalizuara.

Tuba kuarci me ngjyra të ndryshme

Tub kuarci transparent

Tub kuarci transparent

Tubat transparente të kuarcit janë bërë nga xhami kuarci me pastërti të lartë (99.99%+), të përshtatshme për temperaturat e punës deri në 1600°C. Ata shfaqin uniformitet të shkëlqyeshëm, inertitet të jashtëzakonshëm, rezistencë të fortë ndaj presionit dhe një gamë të gjerë absorbimi.

Tub kuarci i verdhë

Tub kuarci i verdhë

Tubat e verdhë të kuarcit përmirësojnë transmetimin e largët me infra të kuqe, duke siguruar ndriçim të butë të përshtatshëm për ngrohjen e ambienteve të brendshme. Madhësitë e përdorura zakonisht përfshijnë një diametër të jashtëm prej 10 mm dhe 12 mm.

Tub kuarci i kuq me forcë të lartë

Tub kuarci i kuq me forcë të lartë

Ky tub i kuq kuarci jo vetëm që posedon karakteristikat dhe ngjyrën e bukur të tubave të rregullt të kuarcit rubin, por gjithashtu shfaq forcë më të lartë. Është i vetmi tub kuarci i aftë të përballojë testet e goditjes deri në 0,5 J, ndërsa tubat e zakonshëm të kuarcit nuk mund të durojnë testet e goditjes që tejkalojnë 0,2 J.

Tub kuarci i kuq rubin

Tub kuarci i kuq rubin

Tuba magjepsës kuarci me gurë të çmuar të kuq, të përdorur zakonisht në ngrohje dhe ngrohje të furrës.

Tub kapilar kuarci

Aplikimet:

  • Tubat kapilarë të qelqit kuarc gjejnë aplikime të gjera në industri të tilla si lazeri (tubat e qelqit lidhës), optoelektronika dhe komunikimi optik.
  • Ato përdoren si komponentë mbështetës për pajisje të ndryshme në sektorin e komunikimit optik, duke përfshirë skajet e aksesit të ndarësve PLC, ruterat e fibrave optike, multipleksuesit e ndarjes së gjatësisë së valës WDM, sensorët e fibrave optike, nënshtresat e grupit të fibrave optike dhe lidhësit e fibrave optike.
  • Për më tepër, tubat kapilarë të qelqit kuarc luajnë një rol vendimtar si materiale thelbësore në industrinë elektronike, mjekësore dhe optike.

Tub kapilar kuarci rrethor

Tub kapilar kuarci rrethor
ParametriDimensioniTolerancaNjësia
Gjatësia1-2000±0.2mm
Diametri i jashtëm (OD)0.2-11±0.03
Diametri i brendshëm (ID)0.06-10±0.03
MaterialiXhami kuarc, qelqi borosilikat dhe të tjera
SpecifikimDimensionet dhe tolerancat e tjera mund të prodhohen sipas kërkesave të klientit

Tub kapilar kuarci katror

Tub kapilar kuarci katror
ParametriDimensioniTolerancaNjësia
Gjatësia1-2000±0.2mm
Diametri i jashtëm (OD)0,3x0,3-8x8±0.03
Diametri i brendshëm (ID)0,1x0,1-6x6±0.03
MaterialiXhami kuarc, qelqi borosilikat dhe të tjera
SpecifikimDimensionet dhe tolerancat e tjera mund të prodhohen sipas kërkesave të klientit

Forma të ndryshme të tubit kapilar kuarci

Forma të ndryshme të tubit kapilar kuarci
FormaTub konik, tub në formë D, tub eliptik, tub trapezoid, tub gjashtëkëndor, tub trekëndësh, shufër në formë V, shufër në formë U
AperturaVrima me shumë vrima (vrima të dyfishta, katër vrima, gjashtë vrima, shtatë vrima, tetë vrima, tre vrima me dy rreshta), eliptike, drejtkëndëshe, katrore, trekëndëshe, ekscentrike, vrima në formë D
MaterialiXhami kuarci, qelqi borosilikat dhe materiale të tjera
VërejtjeToleranca minimale ± 0.03 mm, forma dhe madhësi të tjera mund të prodhohen sipas kërkesave të klientit

Forma të ndryshme të shufrës kapilare të kuarcit

Forma të ndryshme të shufrës kapilare të kuarcit
ParametriDimensioniTolerancaNjësia
Gjatësia1-2000±0.2mm
Diametri i jashtëm (OD)0.2-11±0.03
Diametri i brendshëm (ID)0.06-10±0.03
MaterialiXhami kuarc, qelqi borosilikat dhe të tjera
SpecifikimDimensionet dhe tolerancat e tjera mund të prodhohen sipas kërkesave të klientit

Zgavra e lazerit kuarc

Ne kemi aftësinë për të prodhuar kavitete lazer në madhësi të ndryshme, duke përfshirë konfigurimin me një vrimë, me dy vrima dhe me tre vrima, të përshtatura për të përmbushur kërkesat specifike të klientëve tanë. Zgjedhja e materialeve varet nga aplikimi i synuar dhe performanca e dëshiruar, duke përfshirë opsione të tilla si:

  • Xham borosilikat
  • Kuarc sintetik
  • Kuarc i shkrirë
  • Kuarc i dopuar me cerium
  • Kuarc i dopuar me erbium
  • Kuarc i dopuar me titan
  • Xhami i dopuar me samarium

Zgavrat e laserit, komponentë thelbësorë për sistemet lazer, gjejnë përdorim të gjerë në avancimin e teknologjive lazer me fuqi të lartë.

Ngrini përfitimin e projektit tuaj në lartësi të reja—VEPRONI TANI!

Me të kuptuar nevojat tuaja, inxhinierët tanë ekspertë do të krijojnë një zgjidhje komplimentuese.

Prisni një përgjigje të shpejtë brenda 1 dite pune - ne jemi këtu për të transformuar vizionin tuaj në realitet.

Ne respektojmë konfidencialitetin tuaj dhe të gjitha informacionet janë të mbrojtura.

sqAlbanian
滚动至顶部

Request a consultation

Ne do t'ju kontaktojmë brenda 1 dite pune, ju lutemi kushtojini vëmendje emailit me prapashtesë "@globalquartztube.com"